13-08-08

YouDare in de douche van een bedrijf

We vinden het steeds leuk dat lezers of lezeressen hun eigen YouDare vertellen, zo schreef M. ons welke YouDare hij een aantal weken geleden georganiseerd heeft.

Op zijn werk bevinden zich een douche-ruimte voor arbeiders. Tijdens het wisselen van de avond- en nachtploeg, hebben ze de mannen gevraagd of ze het niet erg zouden vinden moest zijn vrouw mee komen douchen. Waarom niet? Doch bij aanvang waren de aanwezige mannen een beetje onwennig, maar toen zijn vrouw vroeg of iemand haar  wou helpen om haar rug in te zepen, waren er  opeens wel voldoende kandidaten.En bij haar rug is het zeker niet gebleven,...Ook een aantal mannen kregen van zijn vrouw een grondige poetsbeurt.

Nu wordt het nog spannender,....één van de mannen heeft met zijn GSM een aantal anonieme fotos kunnen maken en als deze persoon deze doormailt naar aanleiding van deze YouDare, dan wint hij een nachtje met zijn vrouw!

Bedankt alvast voor deze leuke evaring en uitdaging.

Maar zou het omgekeerde mogelijk zijn? Dat M. zich laat inzepen in de douche ruimte met vrouwen? Wat denken jullie of eventueel een voorstel?

Wij vinden alvast dat dit moet mogelijk zijn en indien het zover is, schrijven we er ongetwijfeld een item over.

10:11 Gepost door hidden obsessions in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.