28-06-08

tips voor je raambezoek in Brussel

een van de weinige plaatsen waar er bija altijd fille vorming is, maar toch niet wordt vermeld op de radio,..de raamprostitutie buurt van Brussel.

We kennen deze buurt al een geruime tijd, tevens kennen we er persoonlijk een aantal meiden. Nu voor "wandelaars" die hier nog niet zo veel ervaring hebben geven we graag een aantal tips mee. Ok je kunt er gewoon binnengaan voor een snelle wip, iets wat de meeste doen. Niets mis mee, maar heb je misschien niet liever dat het wat langer duurt of dat je een echte GFE(Girl Friend Experience) ervaring hebt?

Bij deze enkele tips; wandel de straat een aantal keer rustig op en af zo heb je de gelegenheid om  de verschillende meiden te zien ook deze die juist bezig waren met een klant mocht je ze juist gemist hebben tijdens het voorbijwandelen. Hoe steeds even halt bij een meisje die jou wel iets zegt en kijk naar haar reactie, haar lichaamstaal is er een klik of niet en is het spontaan?. Als het spontaan is of als het meisje ook jou wel ziet zitten zul je dit wel merken als je een tweede of derde keer voobijwandelt.

Het grootste deel van de meisjes is van Bulgaarse afkomst, de kans is dus vrij groot dat je op eentje valt. enkele standaard zinnen in Bulgaars helt dus wel voor een nog aangenamer contact

Bij deze enkele, spreek het uit zoals het geschreven staat

dober den=hallo, kak sii= hoe gaat het met je? dobre/ molja= goed

blagodaria= dank u

ze zullen steeds in het frans beginnen, maar eenmaal in het kamertje ga verder in het engels de meeste hebben dit veel liever!

11:01 Gepost door hidden obsessions in BRUSSELS RED LIGHT TOUR | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wanna join a tour through the redlight area in Amsterdam? Visit http://www.amsterdamredlightdistricttour.com or check out our FaceBook:

http://www.facebook.com/pages/Amsterdam-Redlight-District-Tour/120012374731799

Gepost door: Marcel | 19-06-11

De commentaren zijn gesloten.