30-11-07

cinemaslet opdracht als koppel

een nieuwe ``YouDare``; cinemaslet opdracht;

Ga als koppel een naar de sexbioscoop, Bij het binnen treden kijk naar de andere aanwezige personen en zoek een plekje uit. De man blindoekt dan zijn partner en zet handboeien om de polsen. Trek haar slipje uit, doe het zo opvallend mogelijk zodat de aanwezige personen zien waarmee jullie bezig zijn. De opdracht van de man bestaat er verder uit om zelf een persoon uit te zaal te halen die zijn partner mag verwennen(strelen, beffen,...).De keuze kan zowel een vrouw als een man zijn. En bepaal zelf hoe ver die persoon mag gaan!

 

11:06 Gepost door hidden obsessions in youdare | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

zin in een avondje Brussel?

rt

Zin om eens een bezoekje te brengen aan de buurt waar het bijna 24/24u file is? Nieuwschierig om de zogenaamde Red Light buurt van Brussel eens te bezoeken(de sexcinema, live show, shops, raammeisjes)? Een date met een Angelina Jolie look-a-like? Dit word misschien wel eens jouw meest interresantste uitstap in het centrum van Brussel!

Je zult watertanden van de ongelofelijke mooie meisjes die hier zijn! Wij kunnen jou een begeleide tour aanbieden,We komen jou met de wagen afhalen en gaan dan richting centrum, daar gaat het te voet verder. Het is een leuke ervaring om de meisjes bezig te zien hoe ze klanten lokken voor hun raam, het best is bij valavond te komen daar de sfeer er dan toffer is. Wij geven jou raad welke meisjes echt leuk zijn, tijdens jouw date wachten wij op jou.

Onze basis tour;
we komen jou halen met de wagen, +/- 1 uur begeleiding, een gratise sessie in the Live Peep Show, daarna brengen we jou terug (regio brussel) prijs 30 euro, wil je een meisje daten dit gaat ook prijsjes starten vanaf 30 euro

Komende van buiten de regio brussel vraag voor prijzen.

voor meer info graag een mailtje naar hobsessions@gmail.com

10:54 Gepost door hidden obsessions in BRUSSELS RED LIGHT TOUR | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

22-11-07

je zal watertanden!!!Geef het maar toe, misschien heb je de intentie van naar Brussel te komen om oa de Grote Markt of het Atomium te bezoeken, … maar ben je niet even nieuwschierig om de zogenaamde Red Light buurt eens te bezoeken? Dit word misschien wel eens jouw meest interresantste uitstap in het centrum! jouw mond zal openvallen!Wij kunnen jou een begeleide tour aanbieden, met de wagen gaan we tot aan de buurt en daar gaat het te voet verder. Het is een leuke ervaring om de meisjes bezig te zien hoe ze klanten lokken voor hun raam, het best is bij valavond te komen daar de sfeer er dan toffer is.

Onze basis tour;

we komen jou halen met de wagen, +/- 1 uur begeleiding, een gratise sessie in the Live Peep Show, daarna brengen we jou terug (regio brussel) prijs 30 euro, wil je een meisje daten dit gaat ook prijs 40 euro

Komende van buiten de regio brussel vraag voor prijzen.

14:34 Gepost door hidden obsessions in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-11-07

Youdare,... spannende opdrachten

wij houden wel van spannende uitdagingen , vandaar dat we onze nieuwe rubriek youdare lanceren. Regelmatig zullen we dan ook in deze rubriek een aantal uitdagingen plaatsen. Het zijn opdrachten die we zelf in het verleden al eens gedaan hebben of willen doen. Natuurlijk staan we ook open voor leuke ideetjes van jullie!

Youdare?; ga als koppel of partners iets gaan drinken of eens op restaurant, de opdracht van de vrouw bestaat erin om stiekem te masturberen tijdens het gesprek, handig is om sliploos te gaan. Om aan te tonen hoe geil je als vrouw bent, laat je je partner jouw geilheid proeven,.....de man doet hetzelfde. (voor de echte durvers gebruik een dildo tijdens het spel)

De opdracht is vervult als jullie beide zijn klaargekomen. Reacties zijn altijd welkom.

08:21 Gepost door hidden obsessions in youdare | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

05-11-07

een voorsmaakje van een avondje Brussel

" target="_blank" border="0">

12:20 Gepost door hidden obsessions in BRUSSELS RED LIGHT TOUR | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-11-07

zin in een avondje Brussel met Hidden Obsessions?

h0
Geef het maar toe, misschien heb je de intentie van naar Brussel te komen om oa de Grote Markt of het Atomium te bezoeken, … maar ben je niet even nieuwschierig om de zogenaamde Red Light buurt eens te bezoeken? Dit word misschien wel eens jouw meest interresantste uitstap in het centrum! Wij kunnen jou een begeleide tour aanbieden, met de wagen gaan we tot aan de buurt en daar gaat het te voet verder. Het is een leuke ervaring om de meisjes bezig te zien hoe ze klanten lokken voor hun raam, het best is bij valavond te komen daar de sfeer er dan toffer is.

Onze basis tour;

we komen jou halen met de wagen, +/- 1 uur begeleiding, een gratise sessie in the Live Peep Show, daarna brengen we jou terug (regio brussel) prijs 30 euro, wil je een meisje daten dit gaat ook prijs 40 euro

Komende van buiten de regio brussel vraag voor prijzen.voor meer info graag een mailtje naar hobsessions@gmail.com

Go on, admit it - you might be going to Brussels with the intention of seeing the famous Grote Markt, Manneken pis, the Atomium,…. - but aren't you even a tiny bit curious about seeing the Red Light District?!

This will probably be your most interesting sightseeing tour in the city! We can promise you that ! We can offer you a guidance, a tour of 1 hour or more, we go by car to the district and take a walk on location.

It's a very attraction for outsiders to see so many attractive woman openly and actively pursuing "clients" in front of their windows which give on the streets. Definitely not something you see everywhere!!!.A visit is preferably at night time,as the atmosphere is really incredible.

We speak fluent 4 languages English, Dutch, French, German

our Basic tour

-Pick up with car (in Brussels region)

- +/- 1h guidance

- 1 free session at the peep show live entertaiment

- we bring you back (in Brussels region)

price: 30 Euro

of course you can book for longer and you can date a woman on location.

price for dating a woman starts at 40 euro

Comming from outside Brussels region ask for prices

FOR MORE INFORMATION AND BOOKINGS PLEASE MAIL US hobsessions@gmail.com

11:43 Gepost door hidden obsessions in BRUSSELS RED LIGHT TOUR | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |