30-11-07

zin in een avondje Brussel?

rt

Zin om eens een bezoekje te brengen aan de buurt waar het bijna 24/24u file is? Nieuwschierig om de zogenaamde Red Light buurt van Brussel eens te bezoeken(de sexcinema, live show, shops, raammeisjes)? Een date met een Angelina Jolie look-a-like? Dit word misschien wel eens jouw meest interresantste uitstap in het centrum van Brussel!

Je zult watertanden van de ongelofelijke mooie meisjes die hier zijn! Wij kunnen jou een begeleide tour aanbieden,We komen jou met de wagen afhalen en gaan dan richting centrum, daar gaat het te voet verder. Het is een leuke ervaring om de meisjes bezig te zien hoe ze klanten lokken voor hun raam, het best is bij valavond te komen daar de sfeer er dan toffer is. Wij geven jou raad welke meisjes echt leuk zijn, tijdens jouw date wachten wij op jou.

Onze basis tour;
we komen jou halen met de wagen, +/- 1 uur begeleiding, een gratise sessie in the Live Peep Show, daarna brengen we jou terug (regio brussel) prijs 30 euro, wil je een meisje daten dit gaat ook prijsjes starten vanaf 30 euro

Komende van buiten de regio brussel vraag voor prijzen.

voor meer info graag een mailtje naar hobsessions@gmail.com

10:54 Gepost door hidden obsessions in BRUSSELS RED LIGHT TOUR | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

pooier uithangen is wel illegaal he

Gepost door: meneer de pooier | 05-04-09

De commentaren zijn gesloten.